Cocktail arizona sunset – reteta fara alcool

13 februarie 2020Diva in Bucatarie

Cocktail arizona sunset – reteta fara alcool. Cu alcool sau fara, cocktailurile sunt bauturi pe care le consumam cu placere. Aceasta varianta pentru Cocktail Arizona Sunset nu este cea originala, aceea avand tequila.

Cocktail Arizona Sunset – reteta de cocktail fara alcool – este o bautura delicioasa, fructata, perfecta pentru serile de vara la terasa sau in gradina, dar si pentru petreceri sau momente festive.

Cu alcool sau fara, cocktailurile sunt bauturi pe care le consumam cu placere. Aceasta varianta pentru Cocktail Arizona Sunset nu este cea originala, aceea avand tequila.

Dar, reteta a fost adaptata si o veti gasi in multe baruri sau restaurante, ca varianta pentru cei care vor conduce sau pentru copii.

Acest cocktail fara alcool merita incercat, daca nu vrei sa intri in categoria celor care stau la masa cu un pahar de apa plata cu lamaie in fata, in timp ce restul prietenilor au un pahar cu spritz, bere sau alte cocktailuri.

Cocktail Arizona Sunset – reteta de cocktail fara alcool –  are in compozitie suc de portocale, sprite si sirop grenadine.

Exista si variante cu apa tonica sau apa minerala in loc de sprite. Sipropul de portocale si siropul grenadine sunt insa obligatorii.

Cocktailul Arizona Sunset- reteta fara alcool – poate fi consumat in orice moment al zilei si va fi perfect pentru zilele si serile toride vara.

Umpleti paharele cu gheata, apoi pregatiti cocktailul. Intr-un minut totul este gata!

Daca aveti in casa un aparat care marunteste gheata nu ezitati sa il folositi.

In ceea ce priveste asamblarea Cocktalului Arizona Sunset acesta poate fi pregatit in pahare mari.

Se recomanda pahare de tipul sonda (Collins) – pahare inalte subtiri, fara picior, Pahare Highball –  cele mai folosite in baruri pentru cocktailuri, cu forma usor conica, pahare Hurricane – cu forma alungita, de lampa, ideal pentru cocktailuri in straturi, viu colorate.

Pentru a raci paharele pe perioada verii puteti sa le treceti printr-un jet de apa, apoi le puneti in congelator 5 minute. Sa nu uitati de ele!

Paharele de cocktail se orneaza in general cu fructe, dar se folosesc si alte decoruri gen umbrelute, paie, s.a

Va las acum sa descoperiti cat de usor puteti pregati un cocktail fara alcool la voi acasa, asa ca aveti mai jos lista de ingrediente si modul de preparare pentru Cocktail Arizona Sunset- reteta fara alcool.

INGREDIENTE COCKTAIL ARIZONA SUNSET:

(pentru 2 pahare)

50 ml sirop grenadine

300 ml suc de portocale

300 ml sprite

cuburi de gheata

Pentru decor:

felii de portocale

cirese Maraschino

PREPARARE COCKTAIL ARIZONA SUNSET:

Mi-am pregatit ingredientele la indemana. Am pus gheata in pahare si jumatate felie de portocala.

Am turnat putin sirop, apoi am amestecat sucul de portocale cu sprite si l-am impartit in pahare.

Asta este tot!

Cocktailul Arizona Sunset este delicios! Si imi place mult in varianta aceasta, fara alcool.

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *