Crap cu crema de branza si verdeturi

14 iunie 2017Diva in Bucatarie

Crap cu crema de branza

Crap cu crema de branza si verdeturi. Reteta simpla si gustoasa de crap cu crema de branza si verdeturi

Am cumparat zilele trecute o bucata mare de crap salbatic si l-am pregatit cu o crusta din crema de branza si verdeturi aromate ce i-au dat un gust deosebit.

Merita sa il incercati, veti avea ceva nou in meniu si cred ca veti fi incantati de rezultat.

O sa spuneti ca pestele nu merge cu branza, dar am sa va contrazic. Grecii au creveti sau peste saganaki (cu branza feta),

Crap cu crema de branza si verdeturi o

Ingrediente:

(pentru 8 persoane)

1.5 kg crap salbatic – file

3 linguri ulei

3 linguri suc lamaie

sare

piper

200 g crema de branza (Philadelphia)

1 lingurita coaja rasa lamaie (galbena si verde)

2 maini verdeturi tocate (patrunjel, busuioc, menta, marar, salvie, lemon grass)

Mod de preparare crap cu crema de branza si verdeturi:

Punem pestele intr-o tava, il stropim cu ulei si suc de lamaie, apoi il condimentam cu sare si piper.

Il coacem 10 minute in cuptorul preincalzit la 200°C, timp in care amestecam crema de branza cu coaja rasa de lamaie si verdeturile tocate.

Ungem pestele cu crema de branza si mai coacem inca 15 minute.

Mancam pestele imediat. Poate fi reincalzit si a doua zi daca ramane ceva. 🙂

Sper ca imi veti trimite poze cu pestele pregatit dupa aceasta reteta, iar pentru fiecare distribuire am un mare multumesc!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *