Cartofi umpluti cu salata de sardine

19 ianuarie 2017Diva in Bucatarie

Cartofi umpluti cu salata de sardine. Scobim cartofii si ii umplem cu salata de peste, apoi ii decoram cu maioneza.

INGREDIENTE:

8 cartofi de marime medie

1 conserva sardine in ulei

1 lingurita ulei masline

1/2 ardei kapia copt

2 cepe verzi

cateva fire de marar

sare

piper

1 lingura suc lamaie

2 lingurite masline verzi feliate

2 lingurite masline negre feliate

Pentru decor:

2-3 linguri maioneza

PREPARARE:

Spalam cartofii, ii invelim in folie de staniol si ii coacem pana devin moi in momentul in care ii prindem intre degete. Ii scoatem, ii lasam sa se raceasca, timp in care pregatim umplutura. Scurgem sardinele si le tocam cuburi, apoi le amestecam cu restul ingredientelor.

CARTOFI-UMPLUTI-CU-SALATA-DE-SARDINE-1CARTOFI-UMPLUTI-CU-SALATA-DE-SARDINE-2

Scobim cartofii si ii umplem cu salata de peste, apoi ii decoram cu maioneza.

Simplu, bun si satios.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *