Pulpe de pui dezosate pane
Pulpe de pui dezosate pane
Pulpe de pui dezosate. Nu este o reteta speciala, nu este nimic complicat, doar o sugestie pentru zilele in care vrem sa scapam foarte rapid din bucatarie, cand vrem stam la masa cu familia si sa povestim cum ne-am petrecut ziua. 😉
INGREDIENTE:
8 pulpe pui superioare dezosate
3 oua batute
sare
piper
150 g faina
150 g pesmet
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Spalam bine pulpele de pui dezosate, se stergem apoi le asezonam cu sare si piper. Le tavalim pe rand prin faina, oua si pesmet astfel incat sa fie bine acoperite de toate acestea. Incingem uleiul intr-o tigaie si prajim fiecare pulpa pe ambele parti in jur de 7 -8 minute la foc foarte mic, pana se rumesc frumos.
Le scoatem pe servetele de hartie pentru ca acestea sa absoarba surplusul de ulei. Le mancam calde, cu garnitura preferata si salata.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube