Pulpe de pui dezosate pane

14 noiembrie 2016Diva in Bucatarie

Pulpe de pui dezosate pane. Le scoatem pe servetele de hartie pentru ca acestea sa absoarba surplusul de ulei. Le mancam calde, cu garnitura preferata si salata.

Pulpe de pui dezosate. Nu este o reteta speciala, nu este nimic complicat, doar o sugestie pentru zilele in care vrem sa scapam foarte rapid din bucatarie, cand vrem stam la masa cu familia si sa povestim cum ne-am petrecut ziua. ­čśë

INGREDIENTE:

8 pulpe pui superioare dezosate

3 oua batute

sare

piper

150 g faina

150 g pesmet

ulei pentru prajit

PREPARARE:

Spalam bine pulpele de pui dezosate, se stergem apoi le asezonam cu sare si piper. Le tavalim pe rand prin faina, oua si pesmet astfel incat sa fie bine acoperite de toate acestea. Incingem uleiul intr-o tigaie si prajim fiecare pulpa pe ambele parti in jur de 7 -8 minute la foc foarte mic, pana se rumesc frumos.

pulpe-dezosate-pane-1pulpe-dezosate-pane-2

Le scoatem pe servetele de hartie pentru ca acestea sa absoarba surplusul de ulei. Le mancam calde, cu garnitura preferata si salata.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *