Barcute de castraveti cu salata de ton si surimi

19 mai 2016Diva in Bucatarie

Barcute de castraveti cu salata de ton si surimi. Punem barcutele de castraveti pe platou si le servim imediat, dar le putem pastra la frigider maxim 4 ore inainte de a fi mancate.

Reteta acestor barcute de castraveti cu salata de ton si surimi a stat uitata vreo 2 ani intr-un folder din calculator. Nu stiu cum de am uitat de ea, dar ma bucur ca a ramas acolo de parca cineva stia ca voi avea nevoie la un moment dat de ea. Se apropie o zi de sarbatoare, asa ca va sugerez sa va inspirati, o veti putea pregati pe post de aperitiv in timp rapid. Poate sta cateva ore la frigider, dar nu mai mult de 4-6 ore.

INGREDIENTE:

8 castraveti

1 conserva ton in suc propriu sau in ulei

2 linguri porumb dulce din conserva

1 lingura masline fara samburi tocate

6 batoane surimi

1 felie ardei gras rosu sau galben

2-3 linguri maioneza

sare

piper

1 lingura suc lamaie

PREPARARE:

Spalam castravetii foarte bine, apoi ii taiem pe lungime in jumatate. Din fiecare jumatate mai taiem o felie foarte subtire, apoi scobim castravetii scotand miezul cu seminte. Amestecam intr-un bol tonul scurs bine cu restul ingredientelor.

barcute-castraveti-b

Umplem jumatatile de castraveti cu salata de ton cu surimi. Cu ajutorul unor bete mici pentru frigarui si a feliilor subtiri de castravete  realizam „catargul si panza” barcutelor.

Punem barcutele de castraveti pe platou si le servim imediat, dar le putem pastra la frigider maxim 4 ore inainte de a fi mancate.

Pofta buna!

Daca va place reteta, puteti sa ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *