Tarta cu sparanghel

29 aprilie 2016Diva in Bucatarie

Tarta cu sparanghel. Spalam sparanghelul, taiem partea lemnoasa si curatam tija de solzisori, apoi il calim 2 minute in ulei fierbinte. Amestecam branzeturile cu oua, smantana si condimente dupa gust.

O tarta cu sparanghel poate fi solutia pentru cei care nu au timp de multe pregatiri si retete complicate pentru Pasti sau pentru o masa la care asteptam musafiri. Tarta aceasta este foarte buna, asa ca retineti ideea si o pregatiti cu prima ocazie.

INGREDIENTE:

1 foaie aluat foietaj (400g)

400 g sparanghel

200 g crema de branza Philadelphia

100 g cascaval ras

3 oua

100 g smantana

sare

piper proaspat macinat

1 varf cutit nuscoara macinata

PREPARARE:

Aluatul de foietaj se dezgheata, dar lucram cu el cat este inca destul de rece. Il intindem putin, apoi il asezam in forma de tarta, intepam cu furculita aluatul si decupam marginile ce depasesc marginea tavii.

tarta-cu-sparanghel-1tarta-cu-sparanghel-2

Spalam sparanghelul, taiem partea lemnoasa si curatam tija de solzisori, apoi il calim 2 minute in ulei fierbinte. Amestecam branzeturile cu oua, smantana si condimente dupa gust.

tarta-cu-sparanghel-3tarta-cu-sparanghel-4

Punem crema de branza peste aluat, aranjam sparanghelul, apoi o coacem 45 minute in cuptorul preincalzit la 200°C.

Pofta buna!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *