Medalioane din muschiulet de porc fragede, gustoase insotite de ciuperci si un sos cu smantana vor fi pe perfecte pentru un pranz sau cina in familie.
INGREDIENTE:
1 muschiulet de porc – aprox. 500 g
250 g ciuperci champignon
1 ceapa mica
1 lingura telina rasa
4 linguri ulei
sare
piper
300 ml smantana pentru gatit
1/2 lingurita faina
PREPARARE:
Taiem muschiuletul de porc rondele cu o grosime de aproximativ 1 cm, apoi calim bucatile de carne pe ambele parti avand grija sa nu uscam carnea. Scoatem bucatile de carne din tigaie si le tinem intr-un vas ce le pastreaza temperatura), apoi calim ceapa tocata marunt si telina rasa fara sa spalam sau sa schimbam tigaia.
Adaugam ciupercile taiate felii, le calim pret de 3-4 minute, apoi adaugam carnea si calim inca 1 minut. Adaugam smantana amestecata cu faina sare si piper, lasam pe foc inca 2 minute, apoi putem manca avand alaturi o garnitura din orez, cartofi sau legume sotate.
Pofta buna!
Comentarii