Medalioane din muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Medalioane din muschiulet
Medalioane din muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Medalioane din muschiulet de porc fragede, gustoase insotite de ciuperci si un sos cu smantana vor fi pe perfecte pentru un pranz sau cina in familie.
INGREDIENTE:
1 muschiulet de porc – aprox. 500 g
250 g ciuperci champignon
1 ceapa mica
1 lingura telina rasa
4 linguri ulei
sare
piper
300 ml smantana pentru gatit
1/2 lingurita faina
Mod de preparare medalioane din muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Taiem muschiuletul de porc rondele cu o grosime de aproximativ 1 cm, apoi calim bucatile de carne pe ambele parti avand grija sa nu uscam carnea. Scoatem bucatile de carne din tigaie si le tinem intr-un vas ce le pastreaza temperatura), apoi calim ceapa tocata marunt si telina rasa fara sa spalam sau sa schimbam tigaia.
Adaugam ciupercile taiate felii, le calim pret de 3-4 minute, apoi adaugam carnea si calim inca 1 minut. Adaugam smantana amestecata cu faina sare si piper, lasam pe foc inca 2 minute, apoi putem manca avand alaturi o garnitura din orez, cartofi sau legume sotate.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube