RETETE RECENTE

MEDALIOANE DIN MUSCHIULET DE PORC CU SOS DE CIUPERCI

ianuarie 24, 2016 | CATEGORIA

medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci

Medalioane din muschiulet de porc fragede, gustoase insotite de ciuperci si un sos cu smantana vor fi pe perfecte pentru un pranz sau cina in familie.

INGREDIENTE:

1 muschiulet de porc – aprox. 500 g

250 g ciuperci champignon

1 ceapa mica

1 lingura telina rasa

4 linguri ulei

sare

piper

300 ml smantana pentru gatit

1/2 lingurita faina

PREPARARE:

Taiem muschiuletul de porc rondele cu o grosime de aproximativ 1 cm, apoi calim bucatile de carne pe ambele parti avand grija sa nu uscam carnea. Scoatem bucatile de carne din tigaie si le tinem intr-un vas ce le pastreaza temperatura), apoi calim ceapa tocata marunt si telina rasa fara sa spalam sau sa schimbam tigaia.

medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-1medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-2

Adaugam ciupercile taiate felii, le calim pret de 3-4 minute, apoi adaugam carnea si calim inca 1 minut. Adaugam smantana amestecata cu faina sare si piper, lasam pe foc inca 2 minute, apoi putem manca avand alaturi o garnitura din orez, cartofi sau legume sotate.

medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-3medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-4

Pofta buna!

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *