Supa crema de legume pregatita la crock-pot pastreaza vitaminele legumelor fiind pregatite la temperatura mica, aroma si gustul lor dulceag ramane intact. Am ales morcovi si dovlecei pentru gust principal, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Este una din cele mai gustoase supe pe care le-am gustat in ultima perioada, as spune ca nu reusesc sa ma satur de gustul ei. 🙂
INGREDIENTE:
6-7 morcovi mari
1 dovelcel / zucchini mare
1 l supa legume
1 ceapa de marime medie
1-2 rosii mici-medii
1 cartof de marime medie
1 felie telina
sare
piper
smantana/ crema bio din soia
cateva frunze patrunjel pentru servit
PREPARARE:
Punem in vasul ceramic supa de legume, impreuna cu restul legumelor si punem capacul. Pornim aparatul sa gateasca pe temperatura high pentru 4 ore si 30 minute. Putem sa taiem legumele in cuburi si micsoram timpul cu o ora.
Pasam legumele, adaugam smantana (sau crema bio din soia) dupa gust, sare, piper si supa este gata.
Pofta buna!