Supa crema de morcovi cu dovlecei la crock pot
Supa crema de morcovi cu dovlecei la crock pot. Pasam legumele, adaugam smantana (sau crema bio din soia) dupa gust, sare, piper si supa este gata.
Supa crema de legume pregatita la crock-pot pastreaza vitaminele legumelor fiind pregatite la temperatura mica, aroma si gustul lor dulceag ramane intact. Am ales morcovi si dovlecei pentru gust principal, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Este una din cele mai gustoase supe pe care le-am gustat in ultima perioada, as spune ca nu reusesc sa ma satur de gustul ei. 🙂
INGREDIENTE:
6-7 morcovi mari
1 dovelcel / zucchini mare
1 l supa legume
1 ceapa de marime medie
1-2 rosii mici-medii
1 cartof de marime medie
1 felie telina
sare
piper
smantana/ crema bio din soia
cateva frunze patrunjel pentru servit
PREPARARE:
Punem in vasul ceramic supa de legume, impreuna cu restul legumelor si punem capacul. Pornim aparatul sa gateasca pe temperatura high pentru 4 ore si 30 minute. Putem sa taiem legumele in cuburi si micsoram timpul cu o ora.
Pasam legumele, adaugam smantana (sau crema bio din soia) dupa gust, sare, piper si supa este gata.
Pofta buna!