fbpx

RETETE RECENTE

DR. OETKER TE INVITA LA CONCURS

October 26, 2015 | CATEGORIA

set-decoruri

O prajitura decorata face cat o mie de cuvinte!

Cu siguranta ati observat noile ornamente de zahar de la Dr. Oetker, toate dulci si simpatice. Cu ajutorul lor prajiturile vorbesc in locul tau si … iti aduc premii!

produse_noi

Ce trebuie sa faci? Te inspiri din retetarul Dr. Oetker, pregatesti prajitura si trimiti poza si numele acesteia la office@divainbucatarie.ro in perioada 26 octombrie -3 noiembrie pentru prima etapa a concursului sau in perioada 4 noiembrie-10 noiembrie pentru etapa a doua. In zile de 3 si 11 noiembrie vor fi anuntati castigatorii fiecarei etape.

 

In fiecare etapa de concurs vor fi alesi 10 castigatori (dintre concurentii divainbucatarie.ro si isabelacuisine.ro) ce vor primi pachete cu decoruri dr. Oetker. Sigur vor fi de mare ajutor in perioada sarbatorilor!

In plus, cei 10 castigatori ai fiecarei etape vor participa apoi la un eveniment-concurs dulce transmis pe you tube de la Chef Parade.

locatie-concurs

Primii doi castigatori ai evenimentelor din 5 si 12 noiembrie vor primi un set frumos si special de vesela.

Pozele prajiturilor trebuie sa fie realizate de voi, orice tentativa de insusire a unei poze ce nu va apartine va aduce descalificarea din concurs.

Va astept cu drag impreuna cu Isabela, asa ca sa incepem sa prajiturim folosind decorurile Dr. Oetker!

Spor la lucru, dragii mei!

 

Lista concurentilor si prajiturile inscrise in concurs le gasiti aici.

 

Comentarii

  • Multumim. Fain concurs 😉 Să trecem la treabă! >:D<

  • Waw….ce frumos !
    Felicitari Cristina si la cat mai multi participanti…

  • exceptional – trebuie sa-mi fac timp sa particip pentru ca cel mai mult ma incanta posibilitatea de a participa la demonstratie -concurs la Chef Parade in datele de 5 si 12 noiembrie – lasand la o parte ca folosesc cu mare drag toate produsele Dr. Oetker – sunt admiratoare declarata.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *