Apa cu capsuni
Apa cu capsuni
Ne putem hidrata in mijlocul verii cu apa cu arome naturale ce ne pot ajuta prin proprietatile antiinflamatoare ale capsunilor.Capsunile se regasesc in topul celor mai bogate fructe in antioxidanti, sunt o sursa bogata de vitamine din complexul B, vitamin C, acid folic, vitaminele cu efect antioxidant A si E si vitamina K , dar au un continut bogat in minerale: calciu, magneziu, potasiu si fier, mangan, zinc, fluor, fosfor, cupru.
Nimic nu este mai simplu decat sa avem grija de organismul nostru, ajutandu-l sa se hidrateze si profitand in acelasi timp de proprietatile benefice ale capsunelor ce ne pot ajuta in stimularea metabolismului ajutand la arderea grasimilor, acestea oprind senzatia de foame, dar sunt recomandate si pentru buna functionare a inimii si a circulatiei sangelui.
Punem o sticla de apa cu capsuni peste noapte la rece, apoi a doua zi o putem bea.
Pentru a pregati apa cu capsuni avem nevoie de:
Ingrediente:
1 l apa
250-300 g capsune
Cum faci apa cu capsuni:
Strivim o parte din capsune (putin mai mult de jumatate din cantitate), le dam prin strecuratoare, iar siropul rezultat il amestecam cu apa. Punem in carafa/sticla restul de capsuni tocate si dam la rece.
Dupa cateva ore putem bea apa cu aroma naturala de capsune.
Pentru mai multe retete in format video te poti abona la canalul de YouTube.
Foarte buna ideea!
Multumesc!