RETETE RECENTE

ANGRY BIRDS ATERIZEAZA LA SUN PLAZA

mai 27, 2015 | CATEGORIA

Fani ai Angry Birds, este momentul sa luati cu asalt Sun Plaza Shopping Center, unde au aterizat, pentru prima data in Romania, pasarile voastre preferate, in marime naturala!

Sun Plaza va invita in perioada 22 mai – 10 iunie 2015, zilnic, între orele 12:00-20:00, sa ii aduceti pe copii in zona Sun Atrium pentru a participa la jocul Angry Birds in marime naturala, imitand decorul si scenariul jocului video.

 

angry-birds-1

Angry-birds-0

Chiar si adultii pot participa la lupta impotriva porcusorilor, caci distractia este la loc de cinste in aceasta zona. Daca nu ar fi fost coada atat de mare, atat de multi copii ce asteptau nerabdatori sa intre in joc, cu siguranta as fi incercat sa daram si eu macar un porcusor. Dar voi reveni zilele viitoare, pentru ca va trebui sa imi duc si eu copilul cu prietenii lui – mi-au spus ca nu vor sa rateze aceasta ocazie. 🙂

 

angry-birds-2

Porcusorii verzi ce au furat ouale pasarilor si structura pe care stau pot fi doborate din 4 incercari cu ajutorul unei prastii, iar loviturile reusite vor fi premiate cu diverse minunatii marca Angry Birs.

angry-birds-3

Angry-birds-a

Mascota Angry Birds, aflata in misiune secreta, isi va face aparitia special pentru a face cunostinta cu copiii.

Nu au fost uitati iubitorii jocului online, acestia avand la dispozitie tablete in alta zona special amenajata.

angry-birds-4

angry-birds-5

Creat de compania finlandeză Rovio, Angry Birds a fost lansat în decembrie 2009 si a devenit, in scurt timp, un fenomen mondial. Dupa succesul înregistrat de primul joc, Rovio a lansat numeroase continuari şi editii speciale, care au avut în total peste 2 miliarde de descarcări. Au urmat carii, jucarii, un serial TV, un parc tematic in Finlanda, iar în 2016 va fi lansat si un film de animatie.

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *