Chec cu miere de albine
Chec cu miere de albine
Chec cu miere de albine, pufos, delicios si parfumat
Cele mai rapide si mai usor de pregatit dintre deserturi mi se par checurile. Nu stiu pe nimeni sa refuze o felie de chec.
INGREDIENTE:
200 g faina
100 g faina de migdale
1 lingurita praf de copt
140 g miere de albine
100 g zahar brun
70 g iaurt natural
80 ml ulei
3 oua – intregi
1/2 lingurita praf scortisoara
Cum faci chec cu miere de albine
Preincalzim cuptorul la 180°C. In acest timp mixam ouale intregi cu zaharul si mierea de albine pana devin o spuma ce si-a dublat volumul. Adaugam uleiul si iaurtul, apoi faina amestecata cu praf de copt si faina de migdale.
Omogenizam usor cu un tel sau o spatula. Turnam aluatul in tava de chec si il coacem 45 minute, apoi il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Simplu, rapid si delicios!
Pofta buna!
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube.