Sos marinara la slow cooker
Sos marinara la slow cooker. Gatitul slow cook cu ajutorul Crok Pot ne salveaza timpul pe care il pierdem langa aragaz. Punem totul in aparat si in acest timp putem sa facem ce vrem…
Gatitul slow cook cu ajutorul Crok Pot ne salveaza timpul pe care il pierdem langa aragaz. Punem totul in aparat si in acest timp putem sa facem ce vrem…
Am ales sa testez sosul de rosii preferat pentru paste, pentru ca stiam exact ce vreau de la gustul final si am fost incantata pentru ca a iesit chiar mai bun decat in mod traditional pe aragaz. 🙂
INGREDIENTE:
800 g pulpa de rosii din conserva
1 ceasca ketchup pregatit in casa
1 ceapa mare sau 2 medii
2 linguri ulei
4 catei usturoi
1 lingurita rasa sare
1 lingurita zahar
1 lingurita otet balsamic
1/2 lingurita oregano uscat
1 lingurita busuioc uscat
piper praosapt macinat
PREPARARE:
Calim separat ceapa tocata marunt in 2 linguri ulei. Pasam pulpa de rosii, o punem in vasul ceramic al Crock Pot-ului si adaugam ceapa calita, usturoiul pisat, sare, zahar, otet, piper, oregano si busuioc.
Punem capacul, setam aparatul pe slow cook pentru 4 ore, dar verificam dupa 3 ore si 30 minute consistenta sosului. Eu am oprit aparatul in acest moment, caci nu era nici prea consistent, nici prea lichid.
Il putem pastra la frigider cateva zile sau punem imediat la fiert niste paste, le punem peste sos, amestecam si gata!
Putem sa mancam ceva bun. 🙂
Sa va fie de folos!
Multumesc, Gustos.ro pentru sansa de a testa acest aparat!