Royal icing – glazura regala

21 februarie 2015Diva in Bucatarie

Royal icing – glazura regala. Acoperim vasul cu o folie si il lasam la rece 12 ore. Cu 2-3 ore inainte de a folosi glazura o scoatem la temperatura camerei.

Royal icing (glazura regala) este una din cele mai folosite glazuri pentru biscuiti sau prajituri. Se pregateste usor, dar trebuie sa respetam intocmai pasii pentru a avea o glazura perfecta.

INGREDIENTE:

1 albus ou – la temperatura camerei

210-220 g zahar pudra

6-7 picaturi suc lamaie

PREPARARE:

Cernem zaharul pudra de 2 ori, apoi batem albusul cu o furculita sau un tel. Adaugam treptat zaharul si frecam in jur de 10 minute. La final adaugam sucul de lamaie si mai amestecam cateva minute.

glazura-regala-royal-icing-1

Acoperim vasul cu o folie si il lasam la rece 12 ore. Cu 2-3 ore inainte de a folosi glazura o scoatem la temperatura camerei.

Folosim glazura luand doar din mijlocul vasului, nu luam de pe pereti. Pentru a realiza decorul cu royal icing folosim poshuri sau cornete de hartie.

Sa va fie de folos!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *