Royal icing – glazura regala
Royal icing – glazura regala. Acoperim vasul cu o folie si il lasam la rece 12 ore. Cu 2-3 ore inainte de a folosi glazura o scoatem la temperatura camerei.

Royal icing (glazura regala) este una din cele mai folosite glazuri pentru biscuiti sau prajituri. Se pregateste usor, dar trebuie sa respetam intocmai pasii pentru a avea o glazura perfecta.
INGREDIENTE:
1 albus ou – la temperatura camerei
210-220 g zahar pudra
6-7 picaturi suc lamaie
PREPARARE:
Cernem zaharul pudra de 2 ori, apoi batem albusul cu o furculita sau un tel. Adaugam treptat zaharul si frecam in jur de 10 minute. La final adaugam sucul de lamaie si mai amestecam cateva minute.
Acoperim vasul cu o folie si il lasam la rece 12 ore. Cu 2-3 ore inainte de a folosi glazura o scoatem la temperatura camerei.
Folosim glazura luand doar din mijlocul vasului, nu luam de pe pereti. Pentru a realiza decorul cu royal icing folosim poshuri sau cornete de hartie.
Sa va fie de folos!
E o glazuta tare buna si usor de folosit, iar decorurile realizare de tine, sunt minunate! Felicitari, Cristina 🙂
Dragalase sunt fursecurile, iar glazura arata impecabil, felicitari! 🙂
MULTUMESC!!