Royal icing, glazura regala
Royal icing
. Royal icing reteta de glazura regala. cum faci Royal icing|? reteta de glazura royal icing. glazura de albuscu zahar pudra.
reteta glazura diva

Royal icing reteta de glazura regala perfecta pentru biscuiti, turta dulce, fursecuri sau prajituri
Royal icing (glazura regala) este una din cele mai folosite glazuri pentru biscuiti sau prajituri. Se pregateste usor, dar trebuie sa respetam intocmai pasii pentru a avea o glazura perfecta.
INGREDIENTE:
1 albus ou – la temperatura camerei
210-220 g zahar pudra
6-7 picaturi suc lamaie
PREPARARE:
Cernem zaharul pudra de 2 ori, apoi batem albusul cu o furculita sau un tel. Adaugam treptat zaharul si frecam in jur de 10 minute. La final adaugam sucul de lamaie si mai amestecam cateva minute.
Acoperim vasul cu o folie si il lasam la rece 12 ore. Cu 2-3 ore inainte de a folosi glazura o scoatem la temperatura camerei.
Folosim glazura luand doar din mijlocul vasului, nu luam de pe pereti. Pentru a realiza decorul cu royal icing folosim poshuri sau cornete de hartie.
Sa va fie de folos!
Va invit sa ma urmariti si pe YouTube
E o glazuta tare buna si usor de folosit, iar decorurile realizare de tine, sunt minunate! Felicitari, Cristina 🙂
Dragalase sunt fursecurile, iar glazura arata impecabil, felicitari! 🙂
MULTUMESC!!