Salata calda de cartofi cu spanac si halloumi

29 ianuarie 2015Diva in Bucatarie

Salata calda de cartofi cu spanac si halloumi. Intre timp taiem branza in felii, apoi in cuburi mai mari si o pregatim la gratar.

Ma gandisem sa fac o salata orientala, dar in timp ce fierbeam cartofii am avut inspiratia sa deschid frigiderul… a iesit altceva mult mai bun! O salata gustoasa, cu ingrediente simple (cartofi,spanac,masline si branza halloumi), ce ne poate salva cina sau pachetul pe care il luam la birou a doua zi. A primit nota 10 de la musfairi, asa ca merita sa o incercati si voi!

INGREDIENTE:

500 g cartofi fierti in coaja

100-120 baby spanac

1 ceapa medie

2 catei usturoi

2 linguri ulei

100 g branza

3 linguri masline kalamata

cateva fire de marar

1-2 linguri otet balsamic

sare

piper

cimbru uscat

condimente pentru tzatziki

PREPARARE:

Spalam spanacul sub jet de apa, apoi il lasam sa se scurga. Curatam cartofii de coaja si ii taiem in rondele. Calim ceapa tocata fin in 2 linguri ulei masline. Adaugam cartofii, usturoiul si condimente dupa gust. Dupa ce s-au calit ii luam de pe foc.

salata-calda-de-cartofi-cu-spanac-si-halloumi-1

Intre timp taiem branza in felii, apoi in cuburi mai mari si o pregatim la gratar.

salata-calda-de-cartofi-cu-spanac-si-halloumi-2

Punem branza peste cartofi, adaugam maslinele, spanacul, sare dupa gust si otetul balsamic. Amestecam si gata!

Putem manca o salata foarte gustoasa!

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *