Salata calda de cartofi cu spanac si halloumi
Salata calda de cartofi cu spanac si halloumi. Intre timp taiem branza in felii, apoi in cuburi mai mari si o pregatim la gratar.
Ma gandisem sa fac o salata orientala, dar in timp ce fierbeam cartofii am avut inspiratia sa deschid frigiderul… a iesit altceva mult mai bun! O salata gustoasa, cu ingrediente simple (cartofi,spanac,masline si branza halloumi), ce ne poate salva cina sau pachetul pe care il luam la birou a doua zi. A primit nota 10 de la musfairi, asa ca merita sa o incercati si voi!
INGREDIENTE:
500 g cartofi fierti in coaja
100-120 baby spanac
1 ceapa medie
2 catei usturoi
2 linguri ulei
100 g branza
3 linguri masline kalamata
cateva fire de marar
1-2 linguri otet balsamic
sare
piper
cimbru uscat
condimente pentru tzatziki
PREPARARE:
Spalam spanacul sub jet de apa, apoi il lasam sa se scurga. Curatam cartofii de coaja si ii taiem in rondele. Calim ceapa tocata fin in 2 linguri ulei masline. Adaugam cartofii, usturoiul si condimente dupa gust. Dupa ce s-au calit ii luam de pe foc.
Intre timp taiem branza in felii, apoi in cuburi mai mari si o pregatim la gratar.
Punem branza peste cartofi, adaugam maslinele, spanacul, sare dupa gust si otetul balsamic. Amestecam si gata!
Putem manca o salata foarte gustoasa!
Pofta buna!
Intr-adevar o salata foarte gustoasa ! Si ce e si mai important…se face repede.
😉
Nota 10 si de la mine!
Multumesc!