Supa de rosii cu naut in stil oriental
Supa de rosii cu naut in stil oriental. O reteta simpla de supa de rosii cu naut, de post, cu ingrediente sanatoase si arome orientale, nu poate decat sa treca pe lista celor preferate pentru aroma si gust.
O reteta simpla de supa de rosii cu naut, de post, cu ingrediente sanatoase si arome orientale, nu poate decat sa treca pe lista celor preferate pentru aroma si gust.
INGREDIENTE:
2 cepe rosii
2 linguri ulei
2 catei usturoi
2 lingurite zahar brun – optional
400 g pulpa de rosii
1 lingurita pasta de harissa
400 g naut – conserva
1/2 lingurita turmeric
1/4 lingurita scortisoara
600 ml supa legume
sare
piper
patrunjel verde/coriandru
PREPARARE:
Calim in uleiul incins ceapa tocata fin, apoi adaugam zaharul (optional) si usturoiul si lasam pe foc la calit inca 4-5 minute.
Stingem cu rosiile pasate si pasta de harissa si fierbem alte 3 minute.
Adaugam nautul, turmeric, scortisoara, sare, piper si supa si lasam sa fiarba alte 10 minute.
Gustam si adaugam daca este nevoie sare sau piper.
Mancam supa imediat.
Pofta buna!
Grozava reteta,mi-ai facut o pofta!Spune-mi nautul il fierbi separat?Te sarut si astept cu sufletul la gura urmatoarea reteta.
Este din conserva! Nu pierd timp cu fiertul nautului…
Interesant si de probat 😉
Buna reteta am so fac si eu
o alegere buna!