Bezele (macaroons) cu nuca de cocos
Bezele (macaroons) cu nuca de cocos. Batem albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam nuca de cocos si amestecam usor pana omogenizam compozitia.

INGREDIENTE:
(60 buc)
3 albusuri
210 g zahar
200 g nuca de cocos
Pentru decor:
100 g ciocolata
3 linguri frisca lichida
PREPARARE:
Batem albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam nuca de cocos si amestecam usor pana omogenizam compozitia.
Cu o lingura punem compozitia de bezele in tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem 25-30 minute in cuptorul preincalzit la 130°C si le lasam sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.
Dupa ce s-au racit le punem pe un gratar pentru a le decora.
Topim la microunde ciocolata rupta cubulete impreuna cu frisca lichida pentru 1 minut. Amestecam bine, apoi decoram bezelele.
Sa aveti pofta!
Pofta am,da n-am bezele,asa ca trec la treaba si eu
🙂
Ce frumusele si ispititoare sunt!
Multumesc!
Vreau, vreau, vreau! Ah, ce bine arata! 🙂
Cu drag!
Cantitatile sunt gresite….200gr nuca de cocos e exagerat la 3 albusuri…am facut rezultat dezastruso
Da Ioana ai dreptate