Farfale cu creveti si sos de piper

23 octombrie 2014Diva in Bucatarie

Farfale cu creveti si sos de piper. Va aduc in atentie o reteta deosebita pentru paste delicioase!   Se pregateste usor, iar rezultatul este senzational!

Va aduc in atentie o reteta deosebita pentru paste delicioase! eutu  Se pregateste usor, iar rezultatul este senzational!

INGREDIENTE:

200 g Farfale Baneasa

70 g mazare congelata

2 lingurite capere

1 ceapa medie sare

4 linguri ulei

200 g creveti

Pentru sos:

30 ml ulei masline

15 ml otet

2 lingurite piper divers colorat

1 lingura varfuita smantana groasa

PREPARARE:

Pentru a pregati aceasta reteta ne pregatim toate ingredientele la indemana, astfel incat toate etapele sa mearga cursiv si rapid.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-i

Preparam sosul amestecand pentru inceput uleiul cu otet si piper.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-1

Le punem intr-un bleneder si pasam. Adaugam smantana si continuam sa pasam pana reusim sa spargem boabele de piper.

Calim ceapa tocata marunt in 2 linguri ulei, pana devine sticloasa, apoi adaugam mazarea si caperele si continuam sa calim 2 minute.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-2

Luam de pe foc si calim crevetii  in ulei incins timp de 1 minut pe fiecare parte.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-3

Punem si pastele la fiert in apa cu sare conform timpului de pe ambalaj, apoi le scurgem.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-4

Le amestecam intr-un castron cu crevetii, ceapa cu mazare si capere, apoi turnam sosul de piper si amestecam.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-5

Servim imediat.

farfale-cu-creveti-si-sos-de-piper-b

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *