Invitatie in universul barbie la sun plaza

5 septembrie 2014Diva in Bucatarie

Invitatie in universul barbie la sun plaza. Ce legatura are Barbie cu blog culinar? Faptul ca in casuta ei se afla si o bucatarie! Am descoperit acest lucru la SUN PLAZA, unde va invit si pe voi sa mergeti cu fetitele.

V-ati  întrebat vreodata cine este Barbie? Cine a inventat-o, care este povestea ei? Cea mai populara papusa din lume, avand o multitudine de meserii, vanduta în milioane de exemplare si  imbracata în diferite costume este si va ramane o jucarie iubita de copii.

Barbie este cu siguranta jucaria care a revolutionat lumea papusilor. Creata în urmacu 59 de ani, pe 9 martie 1955 si lansata în anul 1959, Barbie este cea mai apreciata si cunoscuta jucarie din întreaga lume. Toata povestea a început în anul 1955, cand Ruth Handler si sotul ei au prezentat o papusala targul american “Toy” din New York. Ideea papusii le-a sugerat-o fetita lor, Barbara, în varsta de 10 ani, care, plictisita fiind de papusile din hartie, isi dorea o papusa care sa reprezinte o domnisoara, asa cum visa si ea sa ajunga.

Papusa cu aspect de domnisoara a cunoscut un succes rasunator înca din primul moment, iar jucaria era solicitata de multi producatori. Ruth Handler si-a dat seama ca papusa avea nevoie de un nume si a “botezat-o” Barbie, dupa numele fiicei sale, Barbara.

Barbie are o sumedenie de animale de companie: 21 de caini, 12 cai, 3 ponei, 6 pisici, un papagal, un cimpanzeu, un urs panda, o girafa si o zebra. Detine o serie întreagade masini si o licenta de pilot a unei linii aeriene comerciale. Cariera papusii a fost creata astfel încat sa confirme multitudinea de job-uri pe care le-ar putea avea o femeie: dentist, astronaut, star rock, candidata la presedintie, profesoara, medic veterinar, soldat, cantareata, atlet olimpic.

Ce legatura are Barbie cu blog culinar? Faptul ca in casuta ei se afla si o bucatarie! Am descoperit acest lucru la SUN PLAZA, unde va invit si pe voi sa mergeti cu fetitele.

casa-barbie-bucatarie

In incinta mallului se gasesc amplasate in diverse locuri „camere” din casuta. Aici am descoperit bucataria echipata cu aragaz, cuptor, dulapuri, o masuta mare pentru toate printesele  si cel mai important lucru: copii incantati sa pregateasca cu Barbie prajituri delicioase, sa le decoreze cu umbrelute si fructe si sa realizeze biscuiti si briose din plastilina.

Bucatarie-3

Cred ca prin joaca ne dezvoltam copiii armonios, trezindu-le astfel dorinta de a fi nu doar frumoasi, dar si responsabili, persoane cu personalitate ce se vor descurca in orice situatie.

casa-barbie-bucatarie-3

Cand joaca se va termina in bucatarie puteti sa va relaxati micutii in Living Room-ul lui Barbie, unde acestia pot participa la petreceri in stil Hawaiian, karaoke, vor intra in atmosfera anilor ’70 sau vor dansa precum balerina Barbie. Nu trebuie ratat nici Barbie Spa, unde fetitele vor fi machaite cu farduri speciale pentru copii si vor fi coafate.

Loc-De-Joaca-2

Dar cea mai mare surpriza o vor avea prin prezenta Printesei Barbie in fiecare weekend, timp de 7 ore, in  intervalul orar 11:30 – 18:30. Copiii o vor gasi in zona restaurantelor de la etajul 1 și se vor putea fotografia cu ea, urmând ca pozele sa le primească pe loc si gratuit.

Nu pot decat sa va urez distractie placuta!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *