Salata clasica de cus-cus
Salata clasica de cus-cus. O salata simpla dar gustoasa, perfecta pentru serile calduroase de vara.
O salata simpla dar gustoasa, perfecta pentru serile calduroase de vara.
INGREDIENTE:
(Pentru 2 persoane)
150 g cus-cus
300 ml supa legume/pui
1 lingura ulei masline
1 castravete mic
1/2 ardei gras mic
1 rosie mare sau 10 rosii cherry
suc de lamaie
sare
piper
frunze de menta
PREPARARE:
Am descoperit in oferta pastelor Baneasa si cus-cus-ul pe care il pregatesc adeseri in perioada verii in salate simple si gustoase.
Punem intr-un castron cus-cus-ul si turnam supa fierbinte peste el. Acoperim si lasam pana este absorbit tot lichidul. Il desfacem usor cu furculita.
Tocam menta si legumele in cuburi mici. Le punem peste cus-cus, adaugand sare, piper, 1 lingura suc lamaie si 1 lingura ulei masline. Amestecam si gustam pentru a adauga in functie de gusturi suc de lamaie, sare sau piper.
Simplu, bun si gustos! Perfect pentru o seara calduroasa de vara!
Pofta buna!
Un pranz perfect pt mine!
Multumesc!
Ala nu e couscous cat e lumea ! Is spaghete tocate marunt vandute pentru fletzi .
Poza este facuta foarte aproape de bol, din acest motiv par mari bobitele de couscous!
Si pe ambalaj scrie ca necesita fierbere 8-10 min. Paste!!! Nune cous-cous
Wow, ce salata delicioasa! Mi-ai dat o idee super pentru zilele in care n-am chef sa gatesc 🙂
Abia astept sa incerc si eu!
Frumoasa salata si cred ca buna dar cus-cus-ul nu este acesta. Asta e pasta …
bobitele acelea ti se par pasta?
Serios??? Daca e couscous sau pasta asta e problema? Ar fi bine daca am aprecia mai mult fara sa comentam inutil.
Multumesc pt reteta! Asta e tot ce conteaza.
Mulțumesc frumos pentru rețetă.
Felicitări!
Multumesc frumos ptr reteta ! 😘😘😘
Cu mare drag!