Salata clasica de cus-cus

29 iulie 2014Diva in Bucatarie

Salata clasica de cus-cus. O salata simpla dar gustoasa, perfecta pentru serile calduroase de vara.

O salata simpla dar gustoasa, perfecta pentru serile calduroase de vara.

INGREDIENTE:

(Pentru 2 persoane)

150 g cus-cus

300 ml supa legume/pui

1 lingura ulei masline

1 castravete mic

1/2 ardei gras mic

1 rosie mare sau 10 rosii cherry

suc de lamaie

sare

piper

frunze de menta

PREPARARE:

Am descoperit in oferta pastelor Baneasa si cus-cus-ul pe care il pregatesc adeseri in perioada verii in salate simple si gustoase.

salata-clasica-de-cus-cus-pbs-1

Punem intr-un castron cus-cus-ul si turnam supa fierbinte peste el. Acoperim si lasam pana este absorbit tot lichidul. Il desfacem usor cu furculita.

salata-clasica-de-cus-cus-2

Tocam menta si legumele in cuburi mici. Le punem peste cus-cus, adaugand sare, piper, 1 lingura suc lamaie si 1 lingura ulei masline. Amestecam si gustam pentru a adauga in functie de gusturi suc de lamaie, sare sau piper.

salata-clasica-de-cus-cus-3

Simplu, bun si gustos! Perfect pentru o seara calduroasa de vara!

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Serios??? Daca e couscous sau pasta asta e problema? Ar fi bine daca am aprecia mai mult fara sa comentam inutil.
    Multumesc pt reteta! Asta e tot ce conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *