Supa crema de porumb
Supa crema de porumb. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul taiat pe jumatate si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele.

Pasionatii de supe „exotice” cu gust dulceag, vor fi incantati de gustul acestei supe creme de porumb cu bacon. Se pregateste rapid si avem ocazia sa schimbam tiparul meniului obisnuit. Conservele „SunFood” sunt sanatoase, iar porumbul incercat este chiar pe gustul meu.
INGREDIENTE:
50 g unt
4 felii de bacon
2 cutii de conserve porumb
2 catei de usturoi
400 ml lapte
150 g smantana groasa
praf curry – dupa gust
chilli – dupa gust
sare
piper
PREPARARE:
Intr-o tigaie punem untul si calim baconul.
Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul taiat pe jumatate si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele.
Punem laptele amestecat cu smantana si lasam la foc mic inca 1 minut. Luam de pe foc si asezonam cu sare, piper si un praf de curry.
Pasam compozitia cu un blender vertical sau in robot – avem grija sa scoatem usturoiul inainte sa pasam. Punem supa in castron si decoram cu baconul prajit si chilli.
Pofta buna!
Arata de milioane, geniala idee!
😉
Chiar sunt curioasa! Incerc zilele viitoare.
Super!
Intr-adevar merita sa fie incercata !
Multumesc, Mirela!
Cate portii ies din ingredientele enumerate aici?
2-3 portii.
Bună, trebuie strecurată?
nu, trebuie pasata cu un mioxer vertical sau un robot de bucatarie.