Rulada rapida cu capsuni, mascarpone si frisca
Rulada rapida cu capsuni, mascarpone si frisca. O rulada simpla, rapida si economica cu umplutura cremoasa cu capsuni poate fi desertul pe care ni-l dorim pentru amiezile calduroase de la inceputul verii.

O rulada simpla, rapida si economica cu umplutura cremoasa cu capsuni poate fi desertul pe care ni-l dorim pentru amiezile calduroase de la inceputul verii.
INGREDIENTE:
Pentru blat:
(tava 23*28cm)
3 oua
75 g faina
75 g zahar
1 varf cutit de sare
Pentru umplutura si decor:
2 maini de capsuni
120 g mascarpone
75 g zahar pudra
200 ml frisca lichida
1 plic zahar vanilat
1 lingura zahar pudra
1 plic intaritor frisca
PREPARARE:
Pentru a realiza blatul mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi incorporam faina amestecata cu un praf de sare. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 6 minute. In acest timp batem frisca cu o lingura zahar pudra, 1 plic zahar vanilat si un plic intaritor frisca. Il scoatem, il rasturnam peste un prosop umed, dezlipim usor hartia de copt, apoi acoperim cu al doilea prosop umed.
Pregatim crema amestecand mascarpone cuzahar, cateva capsuni tocate cuburi mici si 3 linguri frisca batuta.
Ungem blatul cu crema, rulam apoi decoram cu restul de frisca si felii de capsuni.
Yammy!
Cine vrea o felie?
Cel mai savuros desert de vara !
Simpla , dar delicioasa.
Ce dimensiune are tava?
23*28 cm