Fritatta cu spaghetti baneasa si spanac

17 martie 2014Diva in Bucatarie

Fritatta cu spaghetti baneasa si spanac. Calim ceapa tocata julien in ulei incins. Adaugam spanacul si calim totul inca 1 minut, amestecand in acest timp.

INGREDIENTE:

200 g spaghetti
150 g spanac congelat
1 ceapa medie
1 catel usturoi
2 linguri ulei
1 ceasca apa
6 oua
50 g mozzarella/cascaval
sare
piper
1 lingura ulei
1 lingura pesmet

PREPARARE:

Calim ceapa tocata julien in ulei incins. Adaugam spanacul si calim totul inca 1 minut, amestecand in acest timp.

fritatta-cu-spaghetti-si-spanac-1

Adaugam o ceasca de apa si lasam pe foc pana se evapora lichidul, apoi luam de pe foc. Punem pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Scurgem pastele fierte, apoi batem ouale si le amestecam cu spanacul calit cu ceapa.

fritatta-cu-spaghetti-si-spanac-2

Turnam peste paste, asezonam cu sare si piper si amestecam astfel incat toate sa fie acoperite cu oua. Adaugam mozzarella taiata cubulete si amestecam.

fritatta-cu-spaghetti-si-spanac-3

Incingem 1 lingura ulei intr-o tigaie, apoi punem pastele cu ou in aceasta, prajim la foc mic 2 minute, apoi dam la cuptor pentru 20-30 minute (pana se coace oul). Vom sti ca este gata atunci cand apasam pastele si nu iese la suprafata ou moale.

fritatta-cu-spaghetti-si-spanac-4fritatta-cu-paste-baneasa-si-spanac

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *