INGREDIENTE:
200 g paste baneasa copiilor
600 ml lapte
3 linguri zahar
1 pastaie vanilie
1 praf de sare
1/2 lingurita unt
PREPARARE:
Punem laptele la fiert cu zaharul, semintele, pastaia de vanilie si un praf de sare. Lasam 2-3 minute sa fiarba.
Intre timp punem si pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Cand pastele s-au fiert luam de pe foc scurgem apa si adaugam in sita, printre paste, putin unt. Amestecam pana se topeste si toate pastele sunt unse cu acesta.
Punem lapte in boluri, apoi pastele si servim.
Pofta buna!
yummmmmy, imi aduce aminte de copilarie si vremea cand mancam acest deliciu simplu, sanatos si foarte delicios 🙂
🙂
Amintiri din copilarie! Ma rog, ale mele fara forme d-astea interesante :))
🙂
Acum mi-ai amintit de colarezii cu lapte pe care ii facea bunica 🙂 Asta da tema de weekend!