Omleta cu carnati si cascaval
Omleta cu carnati si cascaval. Batem ouale cu sare, piper si frunze de patrunjel tocate marunt, apoi adaugam smantana.
Omleta la micul dejun nu inseamna ceva banal aruncat in tigaie. Este doar ceva simplu, bun, gustos, iar carnatii dau savoare in acest sezon unei omlete de nerefuzat. Parerea mea este ca ingredientele de mai jos ajung chiar si pentru 2 persoane, insa fiecare decide cat are nevoie si cat poate manca.
INGREDIENTE:
(pentru 1-2 persoane)
2 linguri ulei
1 carnat subtire tip cabanos
2 oua mari
20-30 g cascaval
1 lingura smantana
cateva fire de patrunjel verde
sare
piper
PREPARARE:
Calim usor intr-o tigaie in care am incins uleiul feliile de carnat.
Batem ouale cu sare, piper si frunze de patrunjel tocate marunt, apoi adaugam smantana.
Punem feliile de carnat prajite peste ouale batute si turnam in tigaie compozitia.
Prajim omleta pe ambele parti, folosindu-ne de o farfurie pentru a o intoarce.
O servim calda, avand alaturi o salata sau cateva rosii.
Pofta buna!
Aceasta reteta poate fi citita si pe Icook.to
Mic dejun delicios si cu flori???
Un mic dejun romantic 😉
Un complex de proteine atat de gustos, incat e mondial apreciat !!!
Multumesc, MIrela!
Ce poate fi mai bun dimineata, la micul dejun?!
😉
This is so delicious. Looking so good.
Thank you!