Sfecla rosie cu branza de capra, apio si nuci
Sfecla rosie cu branza de capra, apio si nuci. Taiem branza de capra felii rotunde, pulverizam putin ulei si o dam in cuptorul preincalzit la 200°C maxim 10 minute, pana devine putin aurie pe margini.
In perioade in care suntem satui de carne si ne dorim ceva usor, apelam de multe ori la salate. Aici avem o alternativa satioasa si sanatoasa cu ingrediente ce ne ajuta sa mancam putin dar consistent.
INGREDIENTE:
100 g branza de capra
250 g sfecla rosie fiarta
1 tulpina apio mica si subtire
1 miez de nuca
ulei spray
Pentru dressing:
1 lingura miere de albine
1 lingura otet
3 linguri ulei
sare
piper
PREPARARE:
Taiem branza de capra felii rotunde, pulverizam putin ulei si o dam in cuptorul preincalzit la 200°C maxim 10 minute, pana devine putin aurie pe margini.
Taiem sfecla rosie felii si o repartizam in farfurii. Punem felii de branza peste aceasta, apio tocat marunt si 1/2 miez de nuca in fiecare farfurie. Amestecam ingredientele pentru dressing si turnam peste branza si sfecla.
Servim imediat!
arata foarte bine
incearca si cu sfecla coapta, e mai aromata si mai dulce iar braanza netratata termic
😉
Interesant..
🙂