fbpx

RETETE RECENTE

CROSTINI CU SFECLA ROSIE SI PASTRAV AFUMAT

December 27, 2013 | CATEGORIA

crostini-cu-sfecla-rosie-si-pastrav-afumat

Sunt atat de bune, incat nu o sa va opriti din mancat! Combinatia sfecla rosie si pastrav afumat este de nota 10+, asa ca trebuie sa incercati neaparat aceasta reteta pentru o masa cu prietenii sau la orice masa festiva. Nu voi da ingrediente exacte, preparati in functie de gusturi. Iata de ce aveti nevoie pentru a pregati aceste mici imbucaturi gustoase:

INGREDIENTE:

sfecla rosie fiarta
maioneza (poate fi si de post)
pastrav afumat
sare
piper
usturoi pisat
paine tip bagheta

PREPARARE:

Scoatem oasele si pielea pestelui. Curatam sfecla rosie de coaja, apoi o tocam cuburi.

crostini-cu-sfecla-rosie-si-pastrav-afumat-1

Amestecam sfecla cu maioneza, sare, piper si usturoi pisat.

crostini-cu-sfecla-rosie-si-pastrav-afumat-2

Prajim feliile de paine la cuptor pana devin aurii, apoi le lasam sa raceasca. Punem pe fiecare felie de paine o lingura de sfecla rosie cu maioneza, iar peste aceasta aranjam bucatele de pastrav afumat.

crostini-cu-sfecla-rosie-si-pastrav-afumat-0

Foarte bune!!
Pofta buna!

Comentarii

  • Un aperitiv minunat. Eu iubesc sfecla rosie si ma bucura orice reteta care o contine. Multumesc. Sarbatori Fericite!

  • Interesanta combinatia. Imi place si sfecla rosie si pestele afumat.. deci cu siguranta nu refuz o portie!
    Pup

  • Ce avem noi aicea bun?
    Sarbatori fericite si binecuvantate!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *