Sunt atat de bune, incat nu o sa va opriti din mancat! Combinatia sfecla rosie si pastrav afumat este de nota 10+, asa ca trebuie sa incercati neaparat aceasta reteta pentru o masa cu prietenii sau la orice masa festiva. Nu voi da ingrediente exacte, preparati in functie de gusturi. Iata de ce aveti nevoie pentru a pregati aceste mici imbucaturi gustoase:
INGREDIENTE:
sfecla rosie fiarta
maioneza (poate fi si de post)
pastrav afumat
sare
piper
usturoi pisat
paine tip bagheta
PREPARARE:
Scoatem oasele si pielea pestelui. Curatam sfecla rosie de coaja, apoi o tocam cuburi.
Amestecam sfecla cu maioneza, sare, piper si usturoi pisat.
Prajim feliile de paine la cuptor pana devin aurii, apoi le lasam sa raceasca. Punem pe fiecare felie de paine o lingura de sfecla rosie cu maioneza, iar peste aceasta aranjam bucatele de pastrav afumat.
Foarte bune!!
Pofta buna!
Un aperitiv minunat. Eu iubesc sfecla rosie si ma bucura orice reteta care o contine. Multumesc. Sarbatori Fericite!
Interesanta combinatia. Imi place si sfecla rosie si pestele afumat.. deci cu siguranta nu refuz o portie!
Pup
Ce avem noi aicea bun?
Sarbatori fericite si binecuvantate!