Salata de cartofi cu pastrav afumat si sos de mustar

17 decembrie 2013Diva in Bucatarie

Salata de cartofi cu pastrav afumat

Salata de cartofi cu pastrav afumat si sos de mustar

Ingrediente:

800 g cartofi
200 g pastrav afumat
3-5 linguri sos de mustar
5 linguri masline kalamata
4 oua fierte de consistenta tare
1 ceapa rosie
sare
piper
1/2 legatura patrunjel verde

Cum se face salata de cartofi cu pastrav afumat si sos de mustar:

Fierbem cartofii in coaja apoi ii lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim sosul de mustar asa cum am aratat aici.

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi.

Ii unem intr-un vas alaturi de pastravul afumat taiat bucati, masline, ceapa tocata julien si patrunjelul verde tocat.

Asezonam cu sare si piper, adaugam pentru inceput 3 linguri de sos si amestecam pana se omogenizeaza.

Gustam si adaugam sos daca este nevoie.

salata-de-cartofi-cu-pastrav-afumat-si-sos-de-mustar-1

Impartim salata in 4 boluri, avand grija sa punem in fiecare bol cate un ou fiert taiat felii.

Sa aveti pofta!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

    1. Pastrav afumat! Initial am vrut sa pregatesc cu somon, dar mi s-a parut mai buna combinatia cu pastrav! Multumesc pentru atentionare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *