Verrine cu salata de cruditati si sunca
Verrine cu salata de cruditati si sunca. Dam prin razatoare morcovul, telina si marul. Marul ras il punme intr-un bol, il stropim cu o lingura suc lamaie si amestecam pana se omogenizeza asfel incat sa nu oxideze.

La mesele festive verrinele (aperitive servite in pahar) sunt o solutie foarte chic si cu siguranta vor fi printre primele care se vor termina. „Ambalajul” este prezentabil asa ca mergem la sigur cu aceasta alegere. Iata cum o salata simpla poate fi prezentata intr-un mod elegant.
INGREDIENTE:
morcov
telina
mar
sunca
maioneza
1 lingura suc de lamaie
sare
piper
PREPARARE:
Dam prin razatoare morcovul, telina si marul. Marul ras il punme intr-un bol, il stropim cu o lingura suc lamaie si amestecam pana se omogenizeza asfel incat sa nu oxideze.
Amestecam intr-un bol mai mare morcovul, telina, marul cu maioneza, sare si piper. Punem in pahare salata de cruditati. Acoperim cu maioneza, apoi presaram sunca data prin razatoarea mare sau taiata fasii marunte.
Decoram cu o frunza de patrunjel.
Le tinem la rece minim 20 minute, apoi putem servi.
Pofta buna!
Foarte buna salata!
Multumesc!
Imi place salatica asta, iar prezentarea este de nota 10!
Multumesc, Simona!