Salata de cartofi cu sos cald de mustar cu ceapa
Salata de cartofi cu sos cald de mustar cu ceapa. Curatam cartofii fierti de coaja, apoi ii taiem cuburi si ii punem intr-un bol.
INGREDIENTE:
1 kg de cartofi fierti in coaja
1 ceapa mare rosie
4 linguri ulei
1 lingura mustar
100 ml supa legume
4-5 linguri otet
80 g sunca slaba
1/2 legatura patrunjel
sare
piper
PREPARARE:
Curatam cartofii fierti de coaja, apoi ii taiem cuburi si ii punem intr-un bol.
Tocam ceapa marunt, o calim apoi adaugam mustarul si continuam sa calim 1 minut, amestecand continuu.
Stingem cu supa si lasam la foc mic pana scade soul si se ingroasa. Turnam sosul peste cartofi, adaugam sunca taiata cuburi mici, verdeata tocata marunt, otetul, sarea si piperul.
Amestecam pana se omogenizeaza compozitia, apoi putem servi.
Sa avem pofta!
Imi place salatica asta!
Tks!
Sosul de mustar e excelent, mai ales la cartofi!
Multumesc, Teo!
Salata asta-i fix pe gustul meu!!!
😉