Strudel rapid cu sunca si cascaval
Strudel rapid cu sunca si cascaval. Rulam aluatul, strangem capetele sa nu curga cascavalul topit, apoi il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Il ungem cu ou batut, presaram seminte de mac si susan.

Un strudel rapid cu sunca si cascaval este solutia pe care am gasit-o zilele trecute cand am avut musafiri. Dupa o zi la servici de multe ori sa pregatesti ceva pentru cei care vin in vizita poate parea un lucru foarte greu. Ei bine nu este deloc asa, iar dovada clara este ceea ce va prezint mai jos.
INGREDIENTE:
1 foaie aluat foietaj
2 linguri crema de branza
200 g cascaval felii
100 g sunca (felii cat mai mari)
1 ou mic
seminte de mac
seminte de susan
PREPARARE:
Scoatem aluatul din frigider si il lasam 10-15 minute la temperatura camerei, apoi il intindem. Ungem aluatul cu crema de branza, punem feliile de cascaval peste aceasta, apoi sunca.
Rulam aluatul, strangem capetele sa nu curga cascavalul topit, apoi il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Il ungem cu ou batut, presaram seminte de mac si susan.
Coacem strudelul in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 25-30 minute, sau pana se rumeneste.
Il lasam sa se raceasca apoi il putem felia si servim.
Sa avem pofta!
Multumesc, Ioana pentru poza!
Arata extraordinar! Aperitivele de acest gen sunt usor de pregatit si nu dau gres niciodata!
Asa este!
Grozava idee! S-au anuntat musafiri dupa-amiaza si nu stiam ce sa pregatesc. Multumesc!
😉
Imi plac aceste preparate cu foietaj!
si mie!
Rapid si foarte bun!!!
Multumesc, Simona!
excelent, si foarte gustos, multumim.
Cu drag!