Crostini cu branza de capra, prosciutto si chutney de rosii verzi
Crostini cu branza de capra, prosciutto si chutney de rosii verzi. Daca nu ati pregatit inca chutney de rosii verzi, aveti inca timp sa o faceti, iar de revelion veti servi cele mai bune aperitive!
Pe post de mic dejun sau apertive la o o masa festiva, la petreceri sau intalniri cu prietenii, aceste crostini vor fi o incantare! De cand am descoperit aceasta combinatie o tot repet si nu stiu daca ma plictisi curand de ea. Se pregatesc cat ai bate din palme, dar se termina la fel de repede!
Daca nu ati pregatit inca chutney de rosii verzi, aveti inca timp sa o faceti, iar de revelion veti servi cele mai bune aperitive!
Iata ce avem nevoie pentru a prepara crostini cu branza de capra, prosciutto si chutney de rosii verzi:
INGREDIENTE:
1 bagheta
160 g branza de capra
8-10 felii prosciutto
120 g chutney de rosii verzi
Pentru servit:
frunze proaspete de busuioc
PREPARARE:
Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200°C pana devin aurii. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Intindem pe fiecare felie de paine branza de capra, apoi punem o lingurita mica de chutney de rosii verzi.
Peste acestea aranjam felii de prosciutto (taiate putin mai mari decat marimea feliei de paine) si frunze de busuioc.
Simplu si foarte bun!
Pofta buna va doresc!
Arata nemaipomenit de bune!
Multumesc!
Delicioase! Un aperitiv de efect 😉
Multumesc, Poliana!
delicioasa combinatie! 🙂
Multumesc, Edith!
Cat de bine arata !!! As manca cateva bucatele pe nerasuflate , zau !!! 😉
Cu drag!!!
Maine dimineata stiu unde i-au micul dejun 🙂
S-a facut!