Salata de fasole boabe este una din cele mai simple si mai bune din salatele de post.
INGREDIENTE:
400 g fasole 2 tipuri de boabe si naut fiert – se gaseste la conserva
1 mana de masline
1/2 legatura patrunjel
2 linguri otet mere diluat cu 2 linguri apa
3 linguri ulei de masline
1/2 ceapa rosie
sare
piper
frunze de patrunjel pentru decor
PREPARARE:
Punem intr-un bol cele 2 tipuri de fasole boabe si nautul impreuna cu maslinele, patrunjelul tocat marunt si ceapa taiata julien.
Intr-un castron amestecam otetul diluat cu apa, ulei, sare si piper. Turnam dressing-ul peste boabe si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Gustam si adaugam daca este nevoie (in functie de gusturi) otet, sare, piper.
O servim imediat sau o putem pune la rece pentru o ora (aromele se intrepatrund si este mai buna daca sta putin la rece).
Pofta buna!
Comentarii
Foarte bun, fac si eu maine :), te pup!
😉
Fibre, sanatate, numai bun! Pupici!
Multumesc!