Muffins cu nuca si cacao
Muffins cu nuca si cacao. Frecam untul cu zahar si zahar vanilat pana devin ca o spuma. Incorporam apoi oul.
INGREDIENTE:
(pentru 6 buc.)
60 g unt
70 g zahar
1 pachet zahar vanilat
1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
1 ou
50 ml lapte batut
90 g faina
1 praf sare
1 lingurita praf de copt
60 g nuca tocata
1 lingurita praf cacao neagra
1/2 lingurita rom
PREPARARE:
Frecam untul cu zahar si zahar vanilat pana devin ca o spuma. Incorporam apoi oul.
Adaugam laptele batut si amestecam bine. Incorporam pe rand faina amestecata in prealabil cu un praf de sare si praful de copt, apoi nucile tocate.
Dupa ce omogenizam compozitia punem in alt vas 3 linguri din compozitie. Le amestecam cu cacao si rom. Punem in hartiutele de muffins din compozitia alba cu nuca in jur de 2 linguri, apoi in varful fiecareia cate o lingurita din cea cu cacao in varful fiecarui muffins.
Coacem muffins cu nuca si cacao in cuptorul preincalzit la 180°C in jur de 20-25 minute, sau pana trec testul scobitorii.
Le punem pe un gratar sa se raceasca, apoi le servim simple sau pudrate cu zahar.
Pofta buna!
Multumesc pentru poza, Irina Onea!
Sunt „foarte bine si frumos crescute”, asa ca in mod sigur vor avea succes!
Multumesc, Mirela!
M-ai omorat! Uite cum arata sectiunea…
🙂
Mmmm, ce bunatati mi-ai pregatit!! Pot sa le iau pe toate, nu? 🙂
DAAA! Sunt pentru tine!
Delicioase! Iau si eu una.
Multumesc, Alina!
Minunate , pufoase delicioase ! 🙂
Multumesc, Mirela!
Ce bine arata, cred ca-s delicioase 🙂
Edith, au fost delicioase!!!
Mmm ce bine merg cu un ceai sau un cappucino!
Multumesc, Rocsy!
Pentru cate bucati sunt ingredientele?
6!