Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos
Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos. Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul. Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.
Aceasta prajitura simpla, rapida si economica cu branza de vaci si nuca de cocos se face cat ai bate din palme si fara probleme. Un desert ca acesta il pregatim oricand avem pofta de ceva dulce si nu avem mult timp la indemana.
INGREDIENTE:
Pentru blat cacao:
2 oua
10 linguri lapte
15 linguri faina
15 linguri zahar
15 linguri ulei
1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
1 plic praf de copt
1 praf de sare
1 lingurita coaja rasa de portocala
Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
300 g branza de vaci
2 oua
75 g nuca de cocos
3 linguri smantana
120 g zahar
1/2 lingurita esenta de vanilie
PREPARARE:
Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul. Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.
Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.
Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.
Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.
O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.
Sa aveti pofta!
Ana Simion a pregatit prajitura si i-a placut. Uitati ce frumoasa i-a iesit!
Imi place, ca tare bine ma impac cu cocosul:)
🙂
O bunaciune de prajitura!!
DAAA!
O combinație reușită!
Multumesc, Alina!
Sper ca a mai ramas o feliuta si pentru mine 🙂 Te pup si-ti doresc un weekend minunat!
Sigur ca iti pastrez! Week-end placut!
O combinatie delicioasa! Yumyum❤
Multumesc!
Foarte buna prajiturica..O duminica frumoasa!
Multumesc, Rocsy!
Ador combinatia asta!
Multumesc, Alina!