Sandvis cu somon afumat si omleta

23 ianuarie 2013Diva in Bucatarie

Sandvis cu somon afumat si omleta

Sandvis cu somon afumat si omleta

Pentru mine acest sandvis cu somon afumat si omleta chiar este „the best sandwich”! Are exact ce imi place sa mamanc mai mult dimineata: somon si omleta, cu putin hrean, salata verde. Ce poate fi mai bun?
Daca facem mini sandvisuri (decorate cu mici scobitori cu stegulete in varf), le putem servi pe post de aperitive la petrecerile celor mici.

Ingrediente:
(pentru 1 portie mare)

50 g file somon afumat
2 oua pentru omleta
1/3 bagheta
2-3 frunze salata (mici-medii)
unt pentru uns
hrean proaspat ras
sare
piper
cateva frunze de patrunjel verde
ulei pentru prajit omleta

Mod de preparare:

Preparam omleta din 2 oua batute cu sare, piper si putina verdeata, apoi o scoatem si o lasam putin sa se raceasca. Taiem bagheta pe jumatate si ungem feliile cu unt, apoi cu hrean ras. Daca nu avem hrean proapsat ras il folosim pe cel din borcan. Peste fiecare felie de bagheta aranjam frumos feliile de somon si le acoperim cu salata verde. Punem omleta pe una din jumatati apoi asamblam sandvisul si il servim.

Sa aveti pofta si o zi frumoasa!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *