fbpx

RETETE RECENTE

RULADA DE PUI CU ARDEI COPT SI CASCAVAL

August 10, 2012 | CATEGORIA

Din categoria, simplu, rapid si delicios, aceasta rulada de pui cu ardei copt este o minunatie. Nu pot sa spun decat ca regret ca am avut doar un pui taiat…

INGREDIENTE:

1 piept mare de pui (curcan)
120 g cascaval ras
1 ardei kapia copt
1 ciuperca champignon de marime medie
1 lingurita rasa mustar simplu
sare
piper
boia dulce
cimbru
50 g vin alb
3 linguri ulei de masline

PREPARARE:

Pieptul de pui(curcan) il taiem astfel incat sa obtinem o bucata intinsa si subtire. Batem cu ciocanul de carne pentru a fragezi, apoi ungem bucata de carne cu mustar si o condimentam cu sare si piper.
Acoperim cu o parte din cascavalul ras, apoi punem ardeiul copt curatat de pielite, cotor si seminte, taiat pe jumatate.

Vom acoperi cu restul de cascaval ras. In marginea din care incepem sa strangem rulada punem feliile de ciuperca calite in prealabil.
Rulam carnea si o prindem in agrafe speciale sau in scobitori, sau chiar cu sfoara.
Imbracam rulada in folie de staniol si o dam la cuptor pentru 20 de minute la 200°C. Dupa acest interval scoatem folia, turnam vinul peste carne, apoi uleiul de masline, presaram sare, piper, cimbru si boia.

Dam rulada inapoi in cuptor pana se rumeneste. O servim calda cu garnitura de cartofi sau orez, dar merge si rece, pe post de aperitiv.

Pofta buna!

Comentarii

  • Deliciosenie maxima, Cristina eu vin la tine la masa, every day!!! Pup

    • diva in bucatarie

      Multumesc Poliana. Te pup

  • Ce ideea buna sa pui ardeiul copt!!!
    Cred ca i-a dat o aroma speciala.
    Arata ispititor de bine.
    Pupi:-)

    • diva in bucatarie

      Angi sa stii ca mie mi-a placut foarte mult. Te pup

  • Cu siguranta delicioasa si arata grozav!Te pup!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Flory. Te pup

  • Si eu fac rulada de pui cu ardei copti si mi-o place la nebunie !!! :):)

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *