Rosii umplute cu pasta de macrou afumat
Rosii umplute cu pasta de macrou
Rosii umplute cu pasta de macrou afumat, reteta de aperitiv elegant
Pasta de macrou afumat este excelenta pentru servit la micul dejun.
Este usor tartinabila, dar o putem folosi si ca umplutura pentru rosii sau oua.
Ingrediente:
120 g macrou afumat
250 g branza Philadelphia
2 lingurite suc lamaie
2 linguri smanatana grasa
cateva fire de patrunjel tocat
1 ceapa mica tocata cat se poate de fin
piper
Mod de preparare rosii umplute cu pasta de macrou afumat:
Macroul curatat de oase il punem intr-un mixer verical si il amestecam cu restul crema de branza, suc lamaie si smantana pana obtinem o pasta fina, in care nu se mai vad bucatelele de peste. Adaugam ceapa si patrunjelul verde, asezonam cu piper (in functie de gusturi) si amestecam pana se omogenizeaza.
Servim pasta de macrou cu paine, castraveti si rosii proaspete la micul dejun, dar putem sa umplem si cateva rosii cherry daca le servim ca aperitiv la o petrecere.
Sa aveti pofta!
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube
Trebuie neaparat testata aceasta reteta………..imi place si cum suna si cum arata.
Multumesc, eu chiar cred ca merita sa o incerci…
Superb arata!!! M-a cucerit poza din prima! pup
Multumesc, te pup si eu.
Ce-mi place combinatia !!!
Multumesc Adina!