Rosii umplute cu pasta de macrou afumat

7 august 2012Diva in Bucatarie

Rosii umplute cu pasta de macrou

Rosii umplute cu pasta de macrou afumat, reteta de aperitiv elegant

Pasta de macrou afumat este excelenta pentru servit la micul dejun.

Este usor tartinabila, dar o putem folosi si ca umplutura pentru rosii sau oua.

Ingrediente:

120 g macrou afumat
250 g branza Philadelphia
2 lingurite suc lamaie
2 linguri smanatana grasa
cateva fire de patrunjel tocat
1 ceapa mica tocata cat se poate de fin
piper

Mod de preparare rosii umplute cu pasta de macrou afumat:

Macroul curatat de oase il punem intr-un mixer verical si il amestecam cu restul crema de branza, suc lamaie si smantana pana obtinem o pasta fina, in care nu se mai vad bucatelele de peste. Adaugam ceapa si patrunjelul verde, asezonam cu piper (in functie de gusturi) si amestecam pana se omogenizeaza.

Servim pasta de macrou cu paine, castraveti si rosii proaspete la micul dejun, dar putem sa umplem si cateva rosii cherry daca le servim ca aperitiv la o petrecere.
Sa aveti pofta!

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *