fbpx

RETETE RECENTE

CROSTINI CU CREMA DE BRANZA SI ARDEI COPT

April 30, 2012 | CATEGORIA

O zi buna se cunoaste de dimineata, asa ca va recomand sa nu sariti peste micul dejun. Azi va sugerez sa incercati crostini, adica “toasturi mici” in italiana, sau aperitiv italian, format din felii mici de paine prajita si topping-uri. Aceste topping-uri pot fi din diverese branzeturi, bucatele de carne sau legume, folosind uneori si sosuri. Pentru a le prepara in general se foloseste paine tip bagheta.

Crostini sunt in acelasi timp perfecte pentru orice petrecere,in special la intalnirile copiilor, caci ei vor sa se joace, nu pierd timpul stand la masa…

INGREDIENTE:

paine tip bagheta
crema de branza Philadelhia
smantana
sare
piper
ardei copt – diverse culori

PREPARARE:

Prajim feliile de paine in toast sau in cuptor, le ungem cu crema de branza amestecata cu smantana groasa si tare (la 125 g crema de branza punem 1 lingura smantana), sare si piper dupa gust. Aranjam felii de ardei gras copt si curatat de coaja si cotor peste branza, apoi le punem pe un platou.
Simplu, rapid si delicios, nu ramane decat sa incercati.

Sa aveti pofta!

Comentarii

  • Ce bine arata si sunt si gustoase. Simple si eficiente!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Irina.

  • Ce simplu si ce buuuun!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana.

  • DiaMar bucataria galbena

    Simpul si foarte bun.

    • diva in bucatarie

      Multumesc Mihaela.

  • Un mic dejun super apetisant!!!Pup!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Licuta, te pup.

  • Peste asa mic dejun nu pot sãri, delicios oricând:)

    • diva in bucatarie

      Multumesc Ramona.

  • Ce frumoasa prezentare!Foarte bine Arata.!O zi superba de 1mai!

    • diva in bucatarie

      Multumesc, le fel!

  • Simple si delicioase! Si noi suntem fani Philadelphia!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Raluca.

  • dana

    Foarte bune ..

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *