RETETE RECENTE

SALATA PICANTA DE CARTOFI CU SUNCA

September 27, 2011 | CATEGORIA

SALATA PICANTA DE CARTOFI CU SUNCA

O salata picanta de cartofi cu sunca poate fi solutia rapida pentru pranzul din caserola, dar poate inlocui cu succes si cina, cand nu avem chef si timp de lucruri prea complicate.

INGREDIENTE:

4 cartofi fierti in coaja
3 felii sunca slaba
4 linguri mazare (din conserva)
4-5 frunze salata verde
1 lingura maioneza
2 linguri iaurt
1 ceapa verde
1/4 lingurita fulgi de ardei iute
1/4 lingurita piper cu aroma de lamaie (zitronenpffeffer)
sare

PREPARARE:

Punem intr-un castron cartofii si sunca taiate in cuburi mari. Adaugam mazarea, ceapa verde tocata marunt, salata verde rupta bucati, un praf fulgi de ardei si sare.

SALATA PICANTA DE CARTOFI CU SUNCA

Amestecam maioneza cu iaurt, apoi o turnam in castron pestre cartofi si sunca. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Punem salata pe un platou. Presaram restul fulgilor de ardei iute si piperul cu aroma de lamaie. Lasam la rece 15 minute, apoi servim.

Pofta buna!

Comentarii

  • O salata pe gustul meu!Sunt excelente cu baza de cartofi!Pupici!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Teo! Pupici

  • si mie imi place , dar pun mai putin iute :):) …

    • diva in bucatarie

      Nici eu nu mananc f iute, dar sotul da…

  • Buna salatica ta. Interesante combinatii. te pup

    • diva in bucatarie

      Multumesc Simona!

  • DiaMar bucataria galbena

    Imi place,dar mai putin iute.Arata tare bine.Daca-ti face placere poate ma vei vizita si pe mine.O zi minunata sa ai.

    • diva in bucatarie

      Multumesc Mihaela!

  • Claudia

    tare bun trebuie sa fie, mie imi place picant, am crezt initial ca ai pus mustar

    • diva in bucatarie

      Este f buna pt iubitorii de salate picante.Pup

  • Cu siguranta e delicioasa!!!
    Pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc! Te pup

  • Imi placce ideea. Rebuie sa o incerc.

    • diva in bucatarie

      Sper sa iti placa!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *