Biscuiti cu gem de caise
Biscuiti cu gem de caise
INGREDIENTE:
250 g faina
110 g zahar pudra
2-3 linguri zahar pentru pudrat
100 g unt
1 ou
1 lingura lapte
1 -2 linguri gem de caise
PREPARARE:
Incingem cuptorul la 200°C. Tapetam tavile cu hartie de copt, pentru a pune biscuitii direct in tava. Punem faina si zaharul intr-un bol si le amestecam. Taiem untul in bucati mici, il punem peste faina si amestecam cu mana pana obtinem un aluat nisipos.
Facem o gaura in centrul aluatului. In aceasta turnam oul batut cu laptele.
Amestecam bine. Daca aluatul este prea uscat adaugam putin lapte, iar daca este prea umed şi lipicios, putina faina. Facem bilute din aluat. Le punem in tava. In mijlocul bilutelor facem o gaura mica, dar nu pana la fund. Punem in fiecare gaura gem de caise.
Coacem biscuitii timp de 10 minute la 200°C si inca 5 minute la 180°C. Cand ii scoatem din cuptor presaram zahar pudra. Ii lasam sa raceasca pe un grilaj apoi servim.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
Ce frumusei sunt,sigur si deliciosi!pupici!
Deliciosi !!
Frumoasa prezentare!Pupici!
Multumesc Flory! Pupici
Multumesc Mimmi! te pup
Multumesc Teo! Pupici
Super arata! Yum yum …caiseee:)
Multumesc Dana!
Foarte gustosi biscuiteii!!! Si o prezentare super! Pupici!
Multumesc Licuta! Te pup si weekend placut!
Atat de buni acesti biscuitei.Pup!
Multumesc Roxana! Te pup
Sunt mai mult decat deliciosi biscuitii!!! :-*