Dovlecei cu rosii si mozzarella
Dovlecei cu rosii si mozzarella. Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent in straturi alternative.
Imi place vara pentru culorile ei, pentru minunatia de legume pe care le gasim proaspete. Asa ca, profit din plin de acestea si, incropesc cu ce am la indemana, retete simple si rapide.
INGREDIENTE:
1 dovlecel de marime medie
2 rosii
250 g mozzarella
2 oua
2 linguri smantana
sare
piper
frunze de busuioc
PREPARARE:
Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent in straturi alternative.
Asezonam cu sare si piper si coacem in cuptorul prencalzit la 200°C timp de 20 minute. Turnam ouale batute cu smantana si mai lasam pana se rumeneste.
Atat de simplu si atat de bun!
Pofta buna!
Imiplac astfel de mancaruri usoare si sanatoase.Pupici si-o zi frumoasa!
Da clar e un fresh minunat de legume si proteine.. Eu mi-am cumparat de duminica si 2 vinete.. sper sa ma mane foamea in bucatarie sa ma apuc odata de treaba 😉 n-am mai gatit de vreo 4 zile.. parca incep sa ma obisnuiesc ;))) Foarte bine arata! te pup
Tu si cu Maya imi faceti pofta de dovlecei!Imi place ff mult dulceata lor!O zi buna!
Multumesc Flory! O zi frumoasa si tie!
Antonina, sigur vei face ceva foarte bun! Pupici
Draga Teo, cu siguranta ne mai nimerim sa gatim cu aceleasi ingrediente. Eu am facut ceva rapid cu ce legume mi-au ramas in frigider si o mozzarella care statea sa expire in cateva zile… Asa a iesit reteta aceasta.
O mancare delicioasa, exact pe gustul meu.
O idee foarte buna, am si eu ceva mozzarella prin frigider, am sa fac si eu.Puup!
Multumesc Criss!
Spor la treaba Adela!
Ce simpla e si sigur delicioasa/ Trebuie sa ma apuc si eu sa gatesc legume la cuptor:) Pupici
Multumesc Bianca! Imi plac legumele la cuptor mai mult decat cele fierte! Pupici
super!
in seara asta am savurat si noi ceva de genu 🙂 , dar o sa postez pe sf saptamanii 🙁 … arata minunat legumele tale !!!
Ma bucur ca v-a placut!
Buna de tot! Am incercat si eu reteta ta si este astazi pe blog. Am schimbat-o putin dar a iesit foarte buna.
Daca ti-a placut ce a iesit inseamna ca este perfect!
😉 Multumesc!