Ciuperci umplute cu sunca si crema de branza

31 mai 2011Diva in Bucatarie

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute cu sunca si crema de branza

Ingrediente:

10 ciuperci champignon
1 ceapa mare
100 g sunca Praga
120 g crema de branza Philadephia
cateva frunze de patrunjel proaspat
20 g branza sarata -rasa
70 g cascaval -ras
sare
piper
1 lingura unt
2 linguri ulei
1 lingura apa

Mod de preparare ciuperci umplute cu sunca si crema de branza:

Spalam si curatam ciupercile, apoi le uscam. Coditele le tocam marunt si le calim impreuna cu ceapa, usturoiul si sunca in unt.

Dupa ce s-au calit le amestecam cu crema de branza, asezonam cu sare si piper si asaugam patrinjelul tocat. Umplem palariile cu o lingura din amestecul nostru din tigaie, presaram branzeturile rase pe care le-am amestecat.

Dam ciupercile la cuptor intr-un vas in care am pus ulei si o lingura de apa. Le vom tine in cuptor, la 200°C, pana se rumeneste cascavalul.

Pota buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *