CIUPERCI UMPLUTE CU SUNCA SI CREMA DE BRANZA

May 31, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

10 ciuperci champignon
1 ceapa mare
100 g sunca Praga
120 g crema de branza Philadephia
cateva frunze de patrunjel proaspat
20 g branza sarata -rasa
70 g cascaval -ras
sare
piper
1 lingura unt
2 linguri ulei
1 lingura apa

PREPARARE:

Spalam si curatam ciupercile, apoi le uscam. Coditele le tocam marunt si le calim impreuna cu ceapa, usturoiul si sunca in unt.

Dupa ce s-au calit le amestecam cu crema de branza, asezonam cu sare si piper si asaugam patrinjelul tocat. Umplem palariile cu o lingura din amestecul nostru din tigaie, presaram branzeturile rase pe care le-am amestecat.

Dam ciupercile la cuptor intr-un vas in care am pus ulei si o lingura de apa. Le vom tine in cuptor, la 200°C, pana se rumeneste cascavalul.

Pota buna!

Comentarii

  • imi plac ciupercile in fel si chip !!!

    • diva in bucatarie

      si mie!!!

  • zilahi adela

    YumY! foarte apetisant arata!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adela!

  • Ahh…salivez de-a drepul.Arata asa de bine! Am facut si eu mai de mult dar cred ca pe vremea aceea nu-mi postam retetele.

    • diva in bucatarie

      Multumesc! te invit la o portie de ciupercute!!!

  • Claudia

    Trebuie sa fie fooooarte bune, ador ciupercile 😉

    • diva in bucatarie

      Multumesc, sunt intr-adevar foarte bune!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *