Ciuperci umplute cu sunca si crema de branza
Ciuperci umplute
Ciuperci umplute cu sunca si crema de branza
Ingrediente:
10 ciuperci champignon
1 ceapa mare
100 g sunca Praga
120 g crema de branza Philadephia
cateva frunze de patrunjel proaspat
20 g branza sarata -rasa
70 g cascaval -ras
sare
piper
1 lingura unt
2 linguri ulei
1 lingura apa
Mod de preparare ciuperci umplute cu sunca si crema de branza:
Spalam si curatam ciupercile, apoi le uscam. Coditele le tocam marunt si le calim impreuna cu ceapa, usturoiul si sunca in unt.
Dupa ce s-au calit le amestecam cu crema de branza, asezonam cu sare si piper si asaugam patrinjelul tocat. Umplem palariile cu o lingura din amestecul nostru din tigaie, presaram branzeturile rase pe care le-am amestecat.
Dam ciupercile la cuptor intr-un vas in care am pus ulei si o lingura de apa. Le vom tine in cuptor, la 200°C, pana se rumeneste cascavalul.
Pota buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
imi plac ciupercile in fel si chip !!!
si mie!!!
YumY! foarte apetisant arata!
Multumesc Adela!
Ahh…salivez de-a drepul.Arata asa de bine! Am facut si eu mai de mult dar cred ca pe vremea aceea nu-mi postam retetele.
Multumesc! te invit la o portie de ciupercute!!!
Trebuie sa fie fooooarte bune, ador ciupercile 😉
Multumesc, sunt intr-adevar foarte bune!