Ciorba de porc cu afumatura si tarhon
Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

O ciorba ardeleneasca parfumata si gustoasa. Cine vrea o portie?
INGREDIENTE:
4 cotlete porc
2 carnati afumati
50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat
3 cartofi medii
1 morcov
1 pastarnac
o gulie
1 telina mica
2 cepe
1 galbenus
100 ml smantana
1 lamaie
1 legatura tarhon
sare
piper
PREPARARE:
Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.
Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.
Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.
Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.
Pofta buna!
Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.
Ma gasiti si pe Instagram – daca apasati aici.
Va invit si in grupul Gatesc cu prietenii – Retete gustoase.
Offff… ma omoriii! 🙁 Si eu care ma chinui la dieta…
Am apa`n gura… morrr de pofta 🙂
O bag la fovorite… nu promit ca o gatesc prea curand 🙁 … din pacate!
Te pup
mananci putin si fara paine… pup
Asta voiam si eu sa zic….m-ai omorat cu ciorba asta!
Una dintre preferatele mele…
Multumesc Ana!
imi place foarte mult ciorba aceasta! tarhonul si afumatura dau o savoare unica!
Multumesc Andreea!