Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

11 mai 2011Diva in Bucatarie

Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

O ciorba ardeleneasca parfumata si gustoasa. Cine vrea o portie?

CIORBA DE PORC CU AFUMATURA SI TARHON

INGREDIENTE:

4 cotlete porc
2 carnati afumati
50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat
3 cartofi medii
1 morcov
1 pastarnac
o gulie
1 telina mica
2 cepe
1 galbenus
100 ml smantana
1 lamaie
1 legatura tarhon
sare
piper

PREPARARE:

Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.

Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.

Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.

Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.

Ma gasiti si pe Instagram – daca apasati aici. 

Va invit si in grupul Gatesc cu prietenii – Retete gustoase.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Offff… ma omoriii! 🙁 Si eu care ma chinui la dieta…
    Am apa`n gura… morrr de pofta 🙂
    O bag la fovorite… nu promit ca o gatesc prea curand 🙁 … din pacate!
    Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *