fbpx

RETETE RECENTE

CHEESE TRUFFLES – BILE DE BRANZA

April 22, 2011 | CATEGORIA

Un aperitiv rafinat si rapid de preparat. Acest tip de trufe sunt gustoase si le putem servi pe un platou de legume proaspete, sau langa biscuiti sarati.
Daca nu va ramane timp pentru aperitive complicate recurgeti la aceasta solutie si nu veti regreta.

INGREDIENTE:

120 g crema de branza
120 g branza sarata rasa fin
1 lingurita parmezan ras
1 lingurita hrean cu smantana
2 linguri smantana
ceapa verde tocata (doar miezul alb)
sare
piper

Pentru topping:

Ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara: boia de ardei dulce, patrunjel tocat, sunca taiata cubulete foarte mici si prajita, cubulete de somon afumat, masline tocate, seminte de mac sau de susan , cuburi de ardei kapia, frunze verzi de la ceapa, pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.

Pofta buna!

Comentarii

  • liliana

    minunat

  • carola

    Buna,
    Pentru cate portii este aceasta cantitate?

    • diva in bucatarie

      16 bilute- depinde de cat de mari le faci

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *