Salata verde cu leurda

18 aprilie 2011Diva in Bucatarie

Salata verde cu leurda. Leurda este un bun purificator, eliminand deseurile toxice din ficat si din sange, dar fortifica si organismul.

Leurda este un bun purificator, eliminand deseurile toxice din ficat si din sange, dar fortifica si organismul.

Leurda este recomandata intr-o cura benefica de primavara. Are mirosul specific usturoiului, motiv pentru care i se mai spune ai (usturoi) de padure, salbatic.

Frunzele sale au o forma asemanatoare cu a frunzelor de lacramioare.

Aceasta este mult mai bine tolerata de sistemul digestiv decat usturoiul, in cazul persoanelor cu stomac sau colon foarte sensibil.

Ingrediente salata verde cu leurda:

1 salata verde mare
1 legatura leurda
1/2 castravete
6 ridichi
2 cepe verzi
frunze de menta si cimbrisor
cateva fire de patrunjel
sucul de la 1/2 lamaie
4 linguri ulei de masline
sare

cum se face salata verde cu leurda:

Spalam bine, in mai multe ape salata, leurda, ceapa verde si verdeturile, apoi le tocam. Castravetele si ridichile le taiem felii.

Le punem intr-un castron si adaugam dressingul din ulei de masline,lamaie si sare si amestecam.
Pofta buna!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. noua ne plac fff mult drumetiile la munte si deja stim cateva locuri pline de leurda …. nu o ratam , anul asta am adus cateva plase pline si am dat la cunoscuti… se pastreaza fff bine si la congelator daca doresti sa ai si in urmatoarele luni 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *