Paine rulada in doua culori

17 martie 2011Diva in Bucatarie

Paine rulada. Reteta de paine rulada. Paine rulada in doua culori. Paine rulada reteta. Cum faci paine rulada in doua culori. Paine pufoasa rulada

INGREDIENTE:

350 g faina alba + 50 g pentru masa de intins aluat
200 ml lapte caldut
40 g unt topit
1 lingurita sare
1 lingura zahar
15 g drojdie proaspata
1 lingura boia de ardei dulce
1 lingura suc de rosii

PREPARARE:

Drojdia cu zaharul si 2 linguri de lapte le punem intr-o cand si le lasam la dospit. Separat amestecam restul ingredientelor. Cand creste maiaua o punem peste aluat si amestecam, apoi lasam aluatul intr-un loc caldut sa creasca. Cand aluatul isi dubleza volumul il impartim in doua.

O jumatate o amestecam cu boia de ardei si suc de rosii, plus inca 2 linguri de faina. Intindem fiecare bucata de aluat cu un sucitor, le punem una peste alta si rulam. Punem in tava si coacem la 180°C timp de 45 de minute. Noi am mancat-o cu pateu de ficat, dar merge si cu branza sau crema de masline.

Pofta buna!

Ma gasesti si pe YouTube

Print

Distribuie pe:

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *