fbpx

RETETE RECENTE

SALATA ITALIANA CU RUCOLA, CHERRY SI MOZZARELLA

January 13, 2011 | CATEGORIA

Cred ca avem nevoie de o alimentatie sanatoasa. Uneori, seara, putem manca doar o salata: rucola cu cherry. Daca adaugam si un pic de mozzarella si ridichi, vom avea o salata frumos colorata, deliocioasa si usor picanta – rucola face parte din familia mustarului. Consumul de rucola regleaza colesterolul, ajuta digestia si reduce anemia. Sper ca aceste lucruri va vor convinge sa o folositi mai des in salate.

INGREDIENTE:
(pentru 1 persoana)

60 g rucola
6 rosii cherry
30 g mozzarela
3 ridichi
1 ceapa verde
1 lingura ulei de masline
1 lingurita otet balsamic
1 frunza proaspata de busuioc
2 fire de patrunjel
sare
piper

PREPARARE:

Intr-o ceasca combinam otetul cu ceapa verde tocata si uleiul de masline. Amestecam apoi cu o frunza de busuioc si 2-3 fire de patrunjel verde tocate marunt.
Punem restul ingredientelor intr-un vas, turnam dresingul peste acestea si amestecam. Asezonam cu sare si piper si servim imediat.
Salata merge perfect consumata si langa alte preparate.
Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *