Salata italiana cu rucola, cherry si mozzarella

13 ianuarie 2011Diva in Bucatarie

Salata italiana cu rucola, cherry si mozzarella. Intr-o ceasca combinam otetul cu ceapa verde tocata si uleiul de masline. Amestecam apoi cu o frunza de busuioc si 2-3 fire de patrunjel verde tocate marunt.

Cred ca avem nevoie de o alimentatie sanatoasa. Uneori, seara, putem manca doar o salata: rucola cu cherry. Daca adaugam si un pic de mozzarella si ridichi, vom avea o salata frumos colorata, deliocioasa si usor picanta – rucola face parte din familia mustarului. Consumul de rucola regleaza colesterolul, ajuta digestia si reduce anemia. Sper ca aceste lucruri va vor convinge sa o folositi mai des in salate.

INGREDIENTE:
(pentru 1 persoana)

60 g rucola
6 rosii cherry
30 g mozzarela
3 ridichi
1 ceapa verde
1 lingura ulei de masline
1 lingurita otet balsamic
1 frunza proaspata de busuioc
2 fire de patrunjel
sare
piper

PREPARARE:

Intr-o ceasca combinam otetul cu ceapa verde tocata si uleiul de masline. Amestecam apoi cu o frunza de busuioc si 2-3 fire de patrunjel verde tocate marunt.
Punem restul ingredientelor intr-un vas, turnam dresingul peste acestea si amestecam. Asezonam cu sare si piper si servim imediat.
Salata merge perfect consumata si langa alte preparate.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *